Circuit

Circuit arbetar med affärsdrivande webbplatser, engagerande communities och sociala intranät baserade på EPiServer. De erbjuder tjänster inom strategi, koncept, design, utveckling, förvaltning, marknadsföring och analys.

Circuit ser digital närvaro som en process, inte ett projekt som man startar och sedan avslutar. De hjälper till från start till mål, om och om igen. Det är därför de kallar sig för Circuit. Circuit är känslor, idéer, kreativitet och intensitet och de är engagerade, professionella och tycker om att ha kul på jobbet.

Utgångspunkten i allt de gör är att varje lösning som de skapar ska generera ett värde för kunden och för kundens målgrupper. Deras kunder skall erbjudas de mest kostnadseffektiva, användarvänliga och affärsdrivande webblösningarna som skapar mätbar kund- och affärsnytta. Circuits lösningar baseras på produkterna EPiServer CMS, EPiServer Community och EPiServer Commerce. Till sina kundlösningar adderar de sedan tilläggskomponenter från olika partners såsom modulen SiteSeeker för EPiServer.

Vill du veta mer?

Kontakta Carl-Fredrik Risbecker
VD, Circuit
0708-45 04 70
cfr@circuit.se

eller besök Circuits webbplats.