Årets nomineringar till SiteSeeker-priset 2011

2012-12-14

SiteSeeker-priset är ett årligt pris som delas ut av sökmotorleverantören Euroling till den SiteSeeker-partner som lyckats bäst med sökningen för e-handel, webbplatser eller intranät. Prisutdelningen äger rum den 17 mars på SiteSeeker Partner Summit 2011.

Sökning är en av de viktigaste innovationerna i vår tid. Den påverkar vad vi köper och vart vi går. Den formar hur vi lär oss och vad vi tror. Euroling har 10 års erfarenhet kring sök. Vi vill nu lyfta fram SiteSeeker-partners som lyckats med sökning genom att använda innovativ teknik för att skapa mätbara resultat och unika användarupplevelser. Genom utmärkelsen hoppas vi på Euroling inspirera och öka kunskapen kring nyttan med sökning genom goda exempel.

De nominerade baseras på 250 företag och organisationer som använder Eurolings sök- och statistiktjänst SiteSeeker för e-handel, webbplatser och intranät. Vinnarna presenteras den 17 mars på SiteSeeker Partner Summit.

Juryn består av fyra medlemmar från Euroling. Nomineringarna baseras på tre kriterier: affärsnytta, användarupplevelse och teknisk höjd.

Årets nomineringar:

Praktikertjänst intranät Creuna

NCC Isotop

Lantmännen Logica

milkproduction.com (DeLaval) QD

Ekobrottsmyndigheten Circuit

Norstedts Sublime

Säffle Meridium

COOP Nansen

Kanthal (Sandvik Materials Technology) NetRelations

Santa Maria Know IT

Beijer Byggmaterial Sogeti

1177.se Valtech

Glöm inte att anmäla dig till SiteSeeker Partner Summit 2011!