Praktikertjänst intranät

Intranät, Bransch, Creuna

Praktikertjänst är Sveriges största koncern inom privat entreprenörsdriven tandvård och hälso- och sjukvård. På Praktikertjänsts intranät är det viktigt att alla medarbetare snabbt hittar informationen de söker.

Trots ett komplext system med många applikationer, funktioner och sidor hittar användaren idag den information de söker och sparar därmed tid. Sökning på intranätet utgör en mycket central del, både i användarupplevelsen och som en grundsten i den tekniska plattformen.

Praktikertjänst använder SiteSeeker för EPiServer

SiteSeeker för EPiServer erbjuder en helt integrerad sökupplevelse för användare, redaktörer och utvecklare. Ett avancerat språkstöd, beprövad rankning och en nyttofokuserad sökstatistikmodul är viktiga funktionella fördelar. Bland de viktigaste icke-funktionella fördelarna återfinns den unika tjänsteleveransmodellen, samt den mycket uppskattade supporten som ger stöd till såväl utvecklare som användare.

Under de senaste fem åren har SiteSeekers sökverktyg hjälpt mer än 20 EPiServer partners att bygga mer än 150 sökaktiverade EPiServer webbplatser och intranät.

Creuna

Webbplatsen är baserad på publiceringsverktyget EPiServer CMS tillsammans med sökmotorn SiteSeeker och har implementerats av SiteSeeker-partnern Creuna.