Administrera SiteSeeker

Utbildningen vänder sig till dig som är SiteSeekeransvarig, webmaster eller utvecklare och önskar djupgående och praktisk erfarenhet av SiteSeekers funktioner och användningsområden.

Efter denna utbildning kan du som kund bli en bättre beställare för utveckling av din söktjänst, genom att du får konkreta mätpunkter och förståelse för samspelet mellan site och sök.

Du kommer också att få med dig en djupgående förståelse för SiteSeekers funktioner och konfigurationsmöjligheter, vilket ger dig goda möjligheter att påverka vad söksidan levererar för att möta era besökares unika behov.

Innehåll

Dagen börjar med en kortare teoretisk genomgång av SiteSeekers administrations- och statistikgränssnitt innan du självständigt får lösa uppgifter i en laborationsmiljö, och ger tillfälle att fördjupa dig i SiteSeekers funktionalitet utan att riskera din organisations livewebb.

Utbildningen genomförs uteslutande i SiteSeekers administrationsgränssnitt och är helt oberoende av vilket publiceringsverktyg du använder. Utbildningen genomförs i små grupper om maximalt fem personer.

Lämplig för…

  • SiteSeeker-ansvariga
  • Webbmasters
  • Webbredaktörer
  • Utvecklare

Kommande tillfällen

För kommande tillfällen samt bokning, se SiteSeeker-utbildningar hos EPiServer.

Har du frågor?

Kontakta EPiServer Training
08-555 127 04
training@episerver.com